Kurung Cotton Viscose – RM 85 !!

Kurung cotton viscose

B003

RM 85 (include post charge!!)

Size : XL

 

Kurung Cotton Viscose

B004

RM 85 (include post charge!!)

Size : M

 

 

YES – Kurung Moden Chiffon Bermanik Pearl RM 120 sahaja!!

 

Kurung Moden Chiffon

Saiz L sahaja!!

YES ~ Kurung Moden Chiffon Bermanik RM 130 termasuk pos!

Kurung moden chiffon

Saiz XL sahaja !!

Year End Sale ~ Kurung Tanpa Manik RM 75 termasuk pos!!

Kurung Cotton - Merah

Saiz S sahaja!!

 

Pengumuman!!!!

Salam semua!!!

Kami memohon maaf kerana dah lama tak update dan restock baju2 baru..Kami sekarang sedang sibuk berpindah ke pejabat baru dan bakal berpindah pula ke rumah baru..Banyak urusan yang perlu diselesaikan..Maklumlah kami ni pekerja pejabat sepenuh masa..😛 Disebabkan perpindahan ini, kami nak let go semua stok yang ada pada kami so dat takdela byk sgt barang yang perlu dibawa..Selain tu, dapat bagi ruang untuk restock baju2 baru..

Semua baju on sale! Harga ada yang serendah RM 70 sepasang!!  Emel us at kurungchanteq@gmail.com now to get the special price!!

Clearance Sale for Hari Raya Aidil Adha!

Salam,

Clearance sale stok 1st Batch, please refer to previous entry. Setiap baju hanya ada SATU saiz sahaja.

Bagi baju-baju yang tak termasuk dalam Clearance Sale, kita boleh nego price..just email us at kurungchanteq@gmail.com atau pun sms 012-6139904.

TQ n happy shopping!!

Clearance Sale!!

Kurung Pahang Cotton

A002

Size : L

Price : RM 160 RM 130.00

Status : SOLD!!

Kurung Pahang Cotton

A003

Size : M

Price : RM 160 RM 130.00

Kurung Cotton

A004

Size : M

Price : RM 160 RM 130.00

Kurung korean silk purple

A005

Size : M

Price : RM 180 RM 150.0o

kurung moden chiffon pink

A006

Size : S

Price : RM 180 RM 150.00

Status : SOLD

Kurung Moden Chiffon

A007

Size : 42/L

Price :  RM 170 RM 140.00

Kurung Moden Chiffon

A008

Size : 36/XS

Price : RM 170 RM 140.00

Status : SOLD

Jubah kurung batik

A009

Size : 42/L

Price : RM 170 RM 130.00

 

Only one size for each item code. Please refer older entry to check the detail measurement for each baju kurung.

Price does NOT INCLUDE shipping.

email your order at : kurungchanteq@gmail.com

HAPPY SHOPPING!!

 

 

 

Raya dah nk dekat, jom shopping skang!!

Lebih kurang 2 minggu je lagi kita nak menyambut hari raya..to those yang masih tercari2 baju raya, or yg dah ada tapi nk tambah koleksi (maklumla raya kan sebulan :P) boleh la shopping sini..last2 minute mcm ni nk redah jalan TAR pon ramai tak sanggup…dengan panas lagi, bersesak lagi, blom lagi nk crk parking, minyak keta, tol, letih posa lagi..btul tak? shopping online satu alternatif tak payah bersusah payah nk carik baju..pilih design yg anda berkenan n check measurement..we all anta to ur doorstep (of cos la by poslaju :P) .. so ape tunggu lagi..jom shopping skang!

Free Shipping Promotion

Free shipping promotion is still on! this promotion is only entitled for 1st batch collection (item code A001-A010)..stocks are limited..grab the offer now!

B007 – Kurung Chiffon

Kurung chiffon warna biru dengan sulaman manik di bahagian dada yang kemas dan cantik.

Kurung moden chiffon

Pandangan sisi

Sulaman manik di bahagian dada

RM 159.90

Size : XL / 46

Full lining dengan lengan bishop.

« Older entries

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.